Lopende promoties voor onze theatervoorstellingen

Kleuteronderwijs & Lager onderwijs

Bij gelijktijdige boeking van de 4 voorstellingen over verkeersveiligheid, waarvan 'Poeti ontdekt de straat' en 'Billie wordt een flik' op dezelfde dag en plaats worden gespeeld en 'Joske op weg' en 'Kijk papa, zonder tanden' ook op dezelfde dag en plaats dienen opgevoerd, wordt een extra korting van 25 euro per voorstelling gegeven. In totaal dus 100 euro. Andere kortingen vervallen. 

Bij gelijktijdige boeking van de 3 voorstellingen over natuur, milieu en duurzaamheid; 'De Regenboogprinses', 'Sofie redt de bomen', 'de Waterverkoopster', wordt een basisprijs van 400 euro (plus 6% btw) aangerekend per voorstelling. Andere kortingen vervallen.

Korting van 100 euro bij boeking van drie voorstellingen van de lange versie van de pest/vriendschapstukken, indien ze op dezelfde dag worden gespeeld. (Ziza, Frents!, Frents +!). 10% korting bij boeking vanaf 6 voorstellingen van de korte versie indien ze op dezelfde dag worden gespeeld. Andere kortingen vervallen. 

Secundair onderwijs 

100 euro korting per voorstelling voor Stück 3571 wanneer deze gespeeld wordt in het Fort van Breendonk. Andere promoties vervallen.

Een tweede voorstelling op dezelfde dag en dezelfde plaats (met uitzondering van monologen): 100 euro korting

Monologen

Een tweede voorstelling op dezelfde dag en dezelfde plaats : 25 euro korting.

Algemeen

Scholen die een voorstelling van Farce Cancan boeken kunnen deze komend schooljaar zonder bijkomende kosten laten doorgaan in THEATER M in Mechelen.
Dit theaterbezoek kan dan eventueel gekoppeld worden aan een rondgang door de stad Mechelen of aan het bezichtigen van een van de vele bezienswaardigheden van de stad, zoals het Speelgoedmuseum, de Kazerne Dossin, de Sint-Romboutstoren, enz. Zelfs het Fort van Breendonk een eindje verderop behoort tot de mogelijkheden.

Voor scholen of verenigingen die een overeenkomst hebben met Sabam valt de bijdrage voor auteursrechten weg. Dit kan u tot 20% besparen op de uitkoopsom.

Vraag een gratis lesmap aan bij boeking van uw voorstelling indien gewenst.

 

 

Info & boeking.
Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons